← Se alla våra tjänster

Fastighetsskötsel- & trädgårdsskötsel

Berg & Landskap utför all typ av utemiljö- och trädgårdsskötsel kring din fastighet eller bostadsförening i Stockholm och Dalarna med omnejd. Vi utför skötsel åt företag och föreningar på Ekerö, i Stockholm city, Falun och Borlänge. Från enkel trädgårdsskötsel till mer avancerade renoveringar, mark- och anläggningsjobb.

När det kommer till yttre fastighetsskötsel kan vi ta hand om all löpande tillsyn och underhåll av utemiljön, året runt. Från sommarens gräsklippning och ogräsresning till höst och vår-städningen som innebär allt från att ta bort gammalt skräp till att kantskära och plantera.

Under vintern tar vi även hand om snöröjning och halkbekämpning för de kunder som önskar det. I de områden vi har hand om vinterväghållningen tar vi bort snö med maskin såväl som för hand. Vi sandar och saltar i de fall det är nödvändigt och genomför tillsyn och ronderingar. Efter att vintersäsongen är över tar vi upp vintersanden och städar för våren.

För fastighetsägare som önskar hjälp med fastighetsskötsel kan vi vara behjälpliga med att lägga upp underhållsplaner som vi givetvis också själva kan se efter och sköta, enligt våra kunders önskemål.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte eller pris-förslag för hur din utemiljö tas bäst om hand.