← Se alla våra tjänster

Växtval & materialval

Vi hjälper dig med växt- och materialval för trädgård och alla andra typer av utemiljöer. Vi hjälper dig att planera din grönyte-skötsel med utgångspunkt i smarta val av material och växter som tar hänsyn till trivsel, plånbok och miljö. 

Vi kan vara behjälpliga med att lämna förslag på växter och konstruktioner som passar i alla typer av bostadsområden. Vad är det för växter som kräver lite underhåll och är gröna hela året och är stabila? Vad är lättskött och vad är svårt? Vilka beläggningar tål vilka slitage? Vad kostar det att underhålla asfalt kontra en platt-yta? Vilka bänkar bör jag välja i ett bostadsområde? Vi väljer dig att besvara dessa frågor utifrån målbilden du har. 

Ska området vara underhållsfritt och enkelt, eller mer exklusivt? Vilken belysning ska jag välja? Frågorna är många, men svaren finns oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Ett lika viktigt som svårt område är lekplatser och lekutrustning. Vilken lekutrustning genererar mest lek för pengarna och vad kostar underhållet av utrustningen? Detta och mycket mer kan vi självklart vara behjälpliga med. Kontakta oss för mer information.