← Se alla våra tjänster

Upprustningsplaner

På Berg & Landskap ser vi över era behov och hjälper till att ta fram upprustningsplaner för alla typer av utemiljöer. 

Om din förening har ett eftersatt område kan vi se till att skötsel och löpande underhåll ses över och långsiktiga planer för upprustning får väl genomtänkta upprustningsplaner. Om så önskas kan vi sedan även sköta det löpande underhållet av er utemiljö. 

En viktig del för en trivsam utemiljö är trygghet. På ett eftersatt område växer buskar snabbt ut, skymmer belysning och inger en större känsla av otrygghet. Det kan vi hjälpa våra kunder att undvika genom att ta fram en upprustningsplan.

Om träden på ett område börjar se dåliga ut så kan vi efter genomgång av miljön peka ut de punkter som behöver åtgärdas, och utifrån er målsättning skapa den känsla som ni eftersträvar för området. 

I våra upprustningsplaner fokuserar vi på trivsel och trygghet. Små förslag kan förändra ett helt område, och det också ofta till mindre kostnader. Med en väl genomtänkt upprustningsplan kommer ni ikapp med med det eftersatta underhållet och det är en investering som ofta ger väldigt direkt och bra feedback från boende i området. 

Berg & Landskap är bra på att höja utemiljön med små medel vilket kan göra stor skillnad för kunder med mindre medel, men vi har även resurserna för större bestånd med stora behov. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.